Komentara: 0
Pregleda: 3662

Policija i carinici staju na put švercerima

28.04.2011. u 17:34h
Izvor: RTV Yueco
Policija i carinici staju na put švercerima

Na graničnom prelazu Horgoš u toku prošle godine carinici su u saradnji sa pograničnom policijom sprečili nekoliko pokušaj krijumčarenja 51 kilograma narkotika. Uglavnom se radi o marihuani. U carinarnici Subotice objašnjavaju da se šverceri pokušavaju preko granice da prenesu sve “ od igle do lokomotive”.

Na graničnim prelazima sa Mađarskom, Horgoš i Kelebija najviše se krijumčare razne vrste tekstila, mobilni telefoni, delovi telefona, tehnička roba, automobili, mašine, kozmetika i nakit. U Carinarnici Subotica kažu da se u poslednje vreme sve više krijumčari oružje.

U pograničnoj policiji ističu da u prva tri meseca zabeležen je veći broj otkrivanja u pokušaju šverca oružja, municije i lica. Na graničnom prelazu Horgoš bilo je nekoliko većih zaplena narkotika, kao i otkrivanja falsifikovanih dokumenata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3662
Povezane teme

granični prelaz horgoš

carina Subotica

subotička carina

švercovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.