Komentara: 2
Pregleda: 17963

Poklon za mališane – igraonica na otvorenom

30.09.2016. u 15:19h
Sponzorisani sadržaj
Poklon za mališane – igraonica na otvorenom

Kako bi subotički mališani što veselije i zabavnije ušli u Dečju nedelju, igraonica „Fabrika zabave“ organizovaće sutra (subota), od 11 do 13 časova, veliku igraonicu na Trgu slobode.

 - Želimo da dan posvetimo našim najmlađima, da im ulepšamo vikend i da svi zajedno uživamo u čarolijama detinjstva. Igraonica će biti besplatna i namenjena deci svih uzrasta, o kojima će brinuti obučene deveojke, koje inače rade u igraonici – kažu u „Fabrici zabave“.

Brojne kreativne radionice, zumba, razne zanimljive igre, baloni i pesma samo su delić sadržaja koji će dočekati mališane, a glavni trg pretvoriti u najveseliji i najšareniji kutak u gradu.

Poklon za mališane – igraonica na otvorenom

Sponzorisani sadržaj
Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu Dečija igraonica na Trgu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 17963
Povezane teme

igraonica za decu

fabrika zabave

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.