Komentara: 18
Pregleda: 10117

Poklon vaučer za trojke

15.01.2013. u 16:15h
Izvor: RTV Yueco
Ervina i Ester Molnar, koji su 29. decembra 2012. godine dobili trojke, danas su posetili gradonačelnik Subotice, predsednica Skupštine grada i član gradskog veća zadužen za zadravstvo, poklonivši im vaučer od 100.000 dinara u ime grada.
Poklon vaučer za trojke

Iako je Ester Molnar mogla da se porodi i u Danskoj, gde je Ervin trenutno zaposlen, Ervinova želje je bila da to ipak bude u njegovom rodnom gradu, koji kako kaže, uvek nosi u srcu.

Iako je termin za porođaj bio 10. januar 2013, godine, trojke su se rodile 29. decembra 2012. godine. Po rečima Ervina, srećnog oca, prvo je na svet došao dečak Leon, zatim devojčica Vivien, a kao treći ponovo dečak, Noel.

Danas u podne gradonačelnik Subotice Modest Dulić, predsednica Skupštine grada Marija Kern Šolja i član gradskog veća zadužen za zadravstvo Atila Čengeri posetili su srećne roditelje i kao pomoć uručili im vaučer od 100 hiljada dinara.

S obzirom na to da Ervin trenutno radi u Danskoj, lako je moglo da se desi da se trojke rode i u inostranstvu, međutim roditelji to nisu želeli.

Iako su do pre nešto više od mesec dana Ervin i Ester sa svojim detetom činili tročlanu porodicu, za kratko vreme su postali šestočlana porodica, te će im ova pomoć koju su dobili od grada biti od velike pomoći za početak.

Izvor: RTV Yueco
Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke Poklon vaučer za trojke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 10117
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.