Komentara: 10
Pregleda: 3847

Pojačanje u napadu FK "Spartak"

25.08.2015. u 17:38h
Izvor: Subotica.com
Iskusni napadač najnovije je pojačanje subotičkog Spartaka. U pitanju je Miloš Bogunović, bivši fudbaler Partizana, do nedavno igrač Donjeg Srema. Uprava je dovođenjem 31-godišnjeg Bogunovića želi da podigne efikasnost, koja je i ove sezone ispod očekivanja.
Pojačanje u napadu FK "Spartak"

Miloš Bogunović je pored Partizana i Donjeg Srema igrao i Novi Pazar, a imao je i internacionalnu karijeru i nastupao za španski Kadiz i Bankok Junajted. 

Ugovor je potpisan na jednu godinu, a Bogunović će najverovatnije moći da nastupi za novi klub već za vikend protiv Vojvodine s obzirom da je došao kao slobodan igrač.

Zanimljivo je da 31-godišnji napadač ima i reprezentativno iskustvo u seniorskom timu, kada je nastupio u prijateljskom meču 2008. godine protiv Poljske, pri čemu su srpsku reprezentaciju činili igrači iz domaćeg prvenstva, a Bogunović je tada pružao odlične partije u dresu Partizana.

Fudbaleri od oktobra u novoj opremi

Uz ovu informaciju dodajemo i da je Spartak potpisao ugovor o tehničkom sponzorstvu sa Italijanskom kompanijom LEGEA. Ugovor je potpisan na period od 4 godine. Pored prvog tima identičnu opremu će nositi i selekcije Omladinaca, Kadeta i Pionira.

Zvanična promocija će biti zakazana krajem septembra kada se očekuje dolazak poručene opreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3847
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.