Komentara: 2
Pregleda: 4147

Pojačana isključenja neredovnim platišama struje

12.12.2011. u 16:31h
Izvor: RTV Yueco
Pojačana isključenja neredovnim platišama struje

Iz Elektrodistribucije Subotica apeluju na sve kupce, iz svih kategorija potrošnje koji su dobili opomene a nisu izmirili svoje obaveze za utrošenu električnu energiju, da to čim pre urade. Obzirom da se aktivnosti obustave isporuke električne energije - isključenja i utuženja rade pojačanim intenzitetom, kupcima koji to ne učine, biće obustavljena isporuka el. energije.

Da bi se isključen kupac ponovo uključio na elektrodistributivnu mrežu, mora prikazati uplatu, iznosa sa naloga za obustavu el. energije, na šalterima mesnih elektrodistribucija. Zbog velikog broja izdatih naloga za kupce koji nisu izmirili svoje obaveze za utrošenu el. energiju, šalteri i blagajne mesnih distribucija će od 13.12.2011. do 16.12.2011 godine raditi produženo do 17h a u subotu 17.12.2011. od 09:00 do 13:00h kako bi svi oni kojima bude obustavljena isporuke el. energije mogli da plate, prikažu uplatu i na taj način steknu pravo da se ponovo priključe na elektrodistributivnu mrežu.

Elektrodistribucija " Subotica " se zahvaljuje svim svojim kupcima el. energije koji na vreme i u rokovima izmiruju svoje obaveze za utrošenu električnu energiju i na taj nači omogućavaju nesmetan rad EPS-a.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4147
Povezane teme

isključenja struje

isključenja struje u Subotici

elektrodistribucija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.