Komentara: 1
Pregleda: 4079

Počinje Hrizantema festival

26.10.2016. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak, 27. oktobra počinje 4. međunarodni festival filmova horora i fantazije "Hrizantema", koji će trajati do 30. oktobra 2016.
Počinje Hrizantema festival

Na Festival je pristiglo više od 130 filmova iz raznih zemalja širom sveta, a selektorski tim je odabrao da u glavnom–takmičarskom programu prikaže 36 filmova. Prikazuju se filmovi kratkog metra u trajanju do 15 minuta.

Takmičarska ostvarenja biće prikazana 28. i 29. oktobra u Art bioskopu "Aleksandar Lifka", u po dva bloka, od 19,30 i 21,30h, a poslednjeg dana Festivala biće dodela nagrada za najbolje filmove.

I ove godine pored glavnog takmičarskog programa predviđen je bogat prateći program–izložbe, pozorišna predstava, filozofski klub, retrospektiva horor gifova, književno veče, panađur kao i tri koncerta.

Prvog dana festivala od 20h u bioskopu "Aleksandar Lifka" zakazan je razgovor sa rediteljem Dejanom Zečevićem i producentom Milanom Todorovićem, a nakon razgovora biće prikazan njegov film Procep (The Rift).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4079
Povezane teme

hrizantema festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.