Komentara: 1
Pregleda: 4371
Foto

Počinje borba za Vojvođansku zlatnu rukavicu

10.07.2014. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Danas u Hali sportova počinju eliminacione borbe za 32. Vojvođansku zlatnu rukavicu. Srbija učestvuje sa ukupno 9 takmičara, od kojih su trojica iz Spartaka. Jutros je u hotelu Patrija održan žreb za ovu fazu takmičenja, a parove možete da pogledate u nastavku.
Počinje borba za Vojvođansku zlatnu rukavicu

Organizator ove manifestacije je Bokserski savez Vojvodine i Bokserski klub "Spartak" kao tehnički partner. Organizaciju su pomogli Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport.

Svoje prisustvo na ovoj bokserskoj manifestaciji najavile su prvobitno 32 reprezentacije iz celog sveta, ali iz više razloga neke nisu bile u mogućnosti da dođu u naš grad pa je tako konačan spisak reprezentacija koje učestvuju na ovogodišnjoj Vojvođanskoj zlatnoj rukavici sveden na broj od 28 država i ukupno 140 takmičara i 35 takmičarki.

Danas nešto posle 10 časova održano je izvlačenje parova u konkurenciji mladih boksera i bokserki, a raspored eliminacionih borbi postavićemo uskoro.

Sve borbe se održavaju u dva ringa u velikoj sali Hali sportova i počinju već od danas od 14 časova. Svečano otvaranje turnira predviđeno je za 16,30 časova, a prisutan će biti i gradonačelnik Jene Maglai.

Jutros je održano merenje i obavezni dnevni medicinski pregledi takmičara.

Borbe možete pratiti uživo putem Interneta:

RING A

RING B

Izvor: Subotica.com
Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice Izvlačenje parova 32. Vojvođanske zlatne (bokserske) rukavice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4371

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

boks

bokserski klub spartak

vojvođanska zlatna rukavica

tomislav antelj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.