Komentara: 2
Pregleda: 2696
Foto

Počeo 3. Webiz - seminar poslovne edukacije

08.11.2014. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
Seminar poslovne edukacije svečano je otvoren juče, po prvi put se održava u hotelu Galleria i okupio je veliki broj predavača i slušalaca iz digitalnog marketinga i drugih srodnih sfera pre svega elektronskog biznisa. Ovaj trodnevni seminar pružiće niz predavanja još danas i sutra.
Počeo 3. Webiz - seminar poslovne edukacije

Ovaj relativno mladi seminar poslovne edukacije iz godine u godinu beleži sve veći rast broja slušalaca i učesnika, sve jače teme i sve veće interesovanje stručnjaka i onih koji žele da nauče više iz oblasti elektronskog biznisa, pre svega orjentisanog ka vebu, odnosno sajtovima, socijalnim mrežama i drugim servisima koji mogu da poboljšaju poslovanje poslovnih ljudi.

Program je namenjen malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, kao i zaposlenima u sektorima marketinga, prodaje, PR-a u javnim preduzećima, velikim kompanijama i ostalim poslovnim i nevladinim organizacijama. Takođe, program može biti vrlo dobra osnova svima onima koji imaju nameru da započnu posao samostalno a svesni su značaja prisustva na internetu.

Veliko iskustvo menadžera, preduzetnika i konsultanata koji su duži niz godina prisutni u ovom svetu, a pri tome su postigli i više nego zapažene rezultate, nesebično iz godine u godinu dele savete i ukazuju na dobre i loše prakse u elektronskom biznisu, odnosno pomenutoj grani - vebu.

Jedna od linija vodilja organizatora ovog stručnog seminara jeste i to da znanje i iskustvo treba deliti, da znanje treba deliti sa svima, sa mladima, sa starijima, sa iskusnima i neiskusnima, sa konkurentima i nekonkurentima. Upravo zdrava i prava konkurencija na jednom tržištu čini da njegovi učesnici budu ferplej igrači, da postoje kvalitetni proizvodi i usluge, i naravno, ono najvažnije, da su potrošači i konzumenti tih usluga zadovoljni.

Počeo 3. Webiz - seminar poslovne edukacije

Seminar su svečano otvorili idejni tvorac konferencije i organizator Vladimir Kovač, zajedno sa Branimirom Cigaleom marketing menadžerom hotela Galleria, koji je po prvi put domaćin ovom stručnom skupu, ali sudeći po utiscima učesnika, koji su vrlo pozitivni, za očekivati je da će se mnogi od njih ponovo vraćati u naš grad, u ovaj ugostiteljski kompleks, a po rečima organizatora prilično je izvesno da će se #webiz nastaviti održavati u ovom hotelu.

Na otvaranju u uvodnoj reči Vladimir Kovač je izrazio veliko zadovoljstvo na velikom odazivu i odličnim uslovima koje svi imaju, ali i kvaltetom sadržaja, odnosno tema sa kojima su predavači došli. Ovo je treća #Webiz konferencija, koja je inicijalno održana u Zrenjaninu, ali u perspektivi ona bi mogla da nađe dugoročnu luku u Subotici, baš kao što je E-trgovina na Paliću

Seminar je zatvorenog tipa i za učešće se plaća kotizacija, ali i pored toga veliki broj učesnika iz raznih biznisa "zakupio" je svoju stolicu na predavanjima, ali i propratnom sadržaju koji hotel Galleria organizuje za svoje goste.

Danas je drugi dan, u toku su predavanja, a sutra je završni kad će se nakon formalnog dela učesnici još jednom neformalno sastati uz svečani nedeljni ručak u hotelu Galleria.

Više info na zvaničnom sajtu: http://www.edukacija.webiz.rs/

Izvor: Subotica.com

Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan)

Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (drugi dan)
Pogledaj ostale fotografije

Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan)

Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan) Webiz - seminar poslovne edukacije (prvi dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2696
Povezane teme

hotel galleria

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.