Komentara: 3
Pregleda: 3944

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

11.11.2016. u 09:19h
Izvor: Subotica.com
Zimsko izdanje tradicionalnog turnira u malom fudbalu u svom 44. izdanju održava se od 3. decembra do 15. januara, a očekuje se veliki broj kvalitetnih igrača i ekipa koje će se boriti za prelazni pehar i novčanu nagradu od 400.000 dinara, koliko je namenjeno pobedniku.
Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Bliži nam se 44. izdanje novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji se tradicionalno održava u našem gradu od 1973. godine, a organizator i pokrovitelj turnira su JKP "Stadion" i Gradski resor za sport i omladinu.

Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu i Robert Tot, direktor JKP "Stadion".

Turnir iz godine u godinu dobija sve više na popularnosti, kvalitetu i posećenosti. Takav trend nadležni smatraju da će se nastaviti i ove godine. Dodatna motivacija za učesnike 44. izdanja je nagradni fond, koji će za samo za prvo mesto iznositi 400.000 dinara.

- Cilj nam je da ove godine turnir izdignemo na jedan viši nivo, u organizacionom smislu, ali i kada je u pitanju nagradni fond. Grad je ove godine odlučio da pomogne da se obezbedi veći nagradni iznos nego što je to bilo prethodne godine. - rekao je Simović

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Ovogodišnji turnir održaće se od 3. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine, a broj ekipa koje će se predstaviti subotičkoj publici je kao i ranijih godina - 32. Prijave su počele juče, 10. novembra, a zainteresovane ekipe mogu da se prijave do 1. decembra.

Po rečima direktora JKP "Stadion" turnir će se igrati po futsal pravilima, kroz jednokružni sistem, ekipe će biti podeljenje u 8 grupa (po četiri učesnika), dok će u narednu fazu proći prve dve ekipe iz svake grupe.

- Igraće se po sistemu 5+1, odnosno 5 igrača u polju i golman, sa loptom "četvorkom". Kotizacija je kao i ranijih godina 12.000 dinara sa PDV. Nagradni fond ove godine iznosi 550.000 dinara, od čega 400.000 obezbeđuje grad za prvoplasiranu ekipu, a dok će JKP "Stadion" sa sponzorima nagraditi drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu sa 100.000, odnosno 50.000 dinara." - dodao je Tot

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Prijave za turnir mogu da se obave radnima danima (pon-pet) od 7-15 časova putem telefona 024/552-800, 064/2203407, odnosno lično u prostorijama JKP "Stadion" (Hala sportova) u navedenom periodu.

Direktor Tot pozvao je ekipe da se što pre prijave i obezbede sebi mesto na ovom iz godine u godinu sve kvalitenijem turniru i pozvao publiku da tokom nešto manje od mesec dana trajanja turnira (03.12.-15.01) poseti Halu sportova, odabere svog favorita i uživa atraktivnim potezima na petoparcu.

Kao i što je bilo ranijig godina, od prve do poslednje utakmice ulaz za sve posetioce će biti simboličnih 100 dinara za celodnevni program.

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Najbolja ekipa 43. novogodišnjeg turnira je bila Kuća zdravlja koja je u finalu nadigrala Real impeks Šeki enterijere, dok je u utakmici za treće mesto jasimpeks u penal lutriji bio uspešniji od Kraljevine Srbije. Najbolji golman i najkorisniji igrač takođe su bili članovi šampionske ekipe.

Dešavanja na turniru, odnosno najave i rezultate, moćićete kao i prošle godine da pratite i na turnirskom sajtu, na adresi www.turnirumalomfudbalu024.com. Pored najava i izveštaja posetioci će moći da prate rezultate uživo, kao i da se informišu o sastavima ekipa ovogodišnjeg izdanja turnira.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3944

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

nemanja simović

jkp stadion subotica

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.