Komentara: 0
Pregleda: 3115

Počele prijave za 43. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

05.11.2015. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji JKP "Stadion" i gradskog resora za sport i ove godine održaće se tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu, 43. po redu. Prijave za učešće mogu da se podnose već danas, a broj ekipa je ograničen. U pripremi je turnirski sajt na kojem će svi zainteresovani moći da prate aktuelnosti vezane za Novogodišnji turnir, kao i rezultate u realnom vremenu.
Počele prijave za 43. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Tokom decembra i januara Hala sportova biće domaćin sjajnih utakmica koje će biti odigrane u okviru tradicionalnog Novogodišnjeg turnira. Turnir počinje 13. decembra i traje do 9. januara 2016. godine kada je i zakazana finalna utakmica i utakmica za treće mesto. Prijave su počele danas i traju do 11. decembra, odnosno do popune broja ekipa (32).

Turnir će se igrati po svim futsal pravilima osim broja igrača pošto će se igrati kao i do sada 5+1 sa loptom 4 („četvorka“). Sudijska organizacija Subotice će delegirati svoje najbolje sudije za suđenje na turniru.

Najbolja ekipa prošlogodišnjeg turnira je Vojput Šeki enterijeri, koja je u finalu savladala polikliniku Kuća Zdravlja sa 6:4, dok je Kraljevina Srbija osvojila treće mesto posle tesne pobede nad ekipom Gebi (3:3/8:7).

Počele prijave za 43. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Prijave ekipa i sve informacije mogu se dobiti  putem brojeva telefona 064/22-03-407 i 024/552-800 ili lično u prostorijama JKP "Stadion". Kotizacija za učešće na turniru iznosi 12.000 din. Glavna nagrada iznosi 350.000,00 dinara, druga nagrada je 100.000,00 a treća 50.000,00 dinara. 

Ulaznica za sve ljubitelje malog fudbala za celodnevni program iznose 100 dinara.

Ljubitelji malog fudbala moćiće tokom turnira da na novom sajtu prate rezultate u realnom vremenu, kao i da pogledaju kratke tekstualne i foto izveštaje neposredno po završetku turnirskog dana.

Po rečima Vjekoslava Ostrogonca, člana Gradskog veća zaduženog za sport, omladinu i turizam grad tradicionalno podržava ovu manifestaciju u organizacionom, ali i u finansijskom smislu, pa će tako ove godine iz gradskog budžeta biti obezbeđeno 350.000 dinara, dok će ostale troškove pokriti JKP "Stadion" iz sopstvenog budžeta, ali i iz prihoda od kotizacija.

Počele prijave za 43. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Turnir je u ime organizatora najavio Robert Tot, direktor JKP "Stadion". Tot se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci u organizaciji i svima koji će i ove godine pomoći da ovaj tradicionalni turnir nastavi da živi.

- "Prošlogodišnji turnir, 42. po redu, bio je izuzetno posećen i kvalitetno je organizovan, a mislim da ćemo ove godine uspeti da učinimo da to bude na još višem nivou, pa samim time očekujemo veliku posećenost i ove godine." - zaključio je Tot

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3115

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

jkp stadion subotica

novogodišnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.