Komentara: 0
Pregleda: 1948

Pobeda odbojkašica Spartaka u derbiju kola protiv Dinama iz Pančeva (0:3)

20.10.2013. u 00:51h
Izvor: Wiener Städtische liga
Trebalo je to da bude derbi kola, ali je potrajao svega 74 minuta. NIS Spartak je u samo tri seta stigao do drugog maksimalnog trijumfa u Viner štetiše Super ligi, prvog na gostovanju, protiv Dinama u Pančevu.
Pobeda odbojkašica Spartaka u derbiju kola protiv Dinama iz Pančeva (0:3)

Subotičanke su bile daleko bolji rival. Prednost su ostvarivale uglavnom zahvaljujući sjajnom servisu, koji je baš kao i protiv užičkog Jedinstva bio na visokom nivou. Vrlo dobre su gošće bile i u bloku, dok se oba tima nisu baš proslavila u realizaciji napada.

I u takvom odnosu snaga dileme nije bilo ni u jednom trenutku meča u hali „Strelište“. Spartak je poveo od starta (8:3), a već na drugom tehničkom tajm-autu imale su gošće duplo više poena od Dinama (16:8). Sasvim dovoljno za mirnu završnicu seta – 25:16.

Pančevke su najbolje bile u drugom periodu, ali ponovo ni blizu da pariraju Subotičankama makar za neizvesnu završnicu. Vodio je Spartak sa po četiri poena prednosti na oba tehnička tajm-auta (8:4, 16:12), a potom je do kraja seta još samo uvećao razliku – 25:19.

Ništa novo nije viđeno ni u trećem periodu, u kojem je ponovo ekipa Damira Petkovića diktirala ritam i mirno privela susret kraju – 25:16. Igrač utakmice bila je Tanja Sredić, prošle sezone član Dinama, koja je nanizala 11 poena, od toga pet iz servisa.

Dinamo – NIS Spartak 0:3
(16:25, 19:25, 16:25)

Dvorana: „Strelište“ u Pančevu. Gledalaca: 100. Sudije: Filip Vrndić i Aleksandra Balandžić (oboje Beograd). Trajanje meča: 74 minuta.

DINAMO: Ašćerić 2, Petrov (libero), Živković 3, Sekulić 12, Vladisavljev (libero), Marković, Simić 4, Božić 1, Jovanović 5, Đurić 3, Marković 1, Janković 6. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

NIS SPARTAK: Vukoja, Memišević (libero), Cvetićanin 8, Sredić 11, Vujčin 12, Antanasijević 4, Medić 7, Mitrović, T. Matić 6, Radakov, Oluić 7, D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.

 

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1948
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.