Komentara: 2
Pregleda: 3678

Pobeda odbojkaša Spartaka u prvoj utakmici playout-a (3:0)

12.04.2013. u 23:11h
Izvor: Wiener Städtische liga
Spartak je u Subotici slavio pobedu protiv Novog Pazara u prvom meču plej-auta za popunu Viner štetiše Super lige. Domaći su za 80 minuta stigli do prvog trijumfa, u seriji koja se igra na tri pobede. Naredni meč je na programu u utorak, 16. aprila u Novom Pazaru.
Pobeda odbojkaša Spartaka u prvoj utakmici playout-a (3:0)

U prva dva seta Spartak je dominirao, lako je osvajao poene, imao veoma dobar napad... To se posebno odnosi na Crnjanskog, koji je bio gotovo nepogrešiv, ali je vrlo dobar bio i Uroš Kecman, pa i Luka Medić.

Poveo je Spartak sa 8:5, imao je i „plus šest“ na drugom tahničkom tajm-autu (16:10) i već tada je bilo jasno da će domaćima pripasti prvi set. Subotičani su bez ikakvih problema stigli do startne prednosti – 25:20.

Gotovo identičan tok imao je i drugi period, jedina razlika je u tome što je Novi Pazar osvojio poen više nego u prethodnom – 25:21. Gosti su šansu da ovaj meč učine zanimljivijim propustili u trećem setu.

Vodili su sa 16:14, međutim nisu izdržali pritisak. Subotičani su uspeli da preokrenu (21:19), a potom i da privedu meč kraju – 25:22.

Spartak (Subotica) – Novi Pazar junior 3:0
(25:20, 25:21, 25:22)

Dvorana: „Dudova šuma“ u Subotici
Gledalaca: 400
Sudije: Anđelko Popović i Robert Leko (oba Sremski karlovci)
Trajanje meča: 80 minuta

Rezultat u seriji: 1:0

SPARTAK: Kujundžić, Crnjanski 13, Janačkov 7, Vidakov, Janjić, Elezović 2, Konkolj (libero), Kecman 14, Pualić, Medić 12, Kuburović, Aleksić 9.

NOVI PAZAR JUNIOR: Zoranić, Ajrović, Novalić, Rugovac 4, Daca, Dojčilović 19, Zuković, Božović 2, Zatrić 12, Bulatović, Hamidović (libero), Samardžić 10. Trener: Radoslav Milić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar Odbojka (M): Spartak - Novi Pazar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 3678

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.