Komentara: 0
Pregleda: 4344
Foto

Pobeda fudbalerki Spartaka protiv Jagodine (11:0)

20.10.2013. u 19:41h
Izvor: Subotica.com
Nekoliko jakih utakmica u vrlo kratkom vremenskom intervalu, eliminacija iz UEFA Lige šampiona i serija putovanja nisu ostavili traga na današnji meč protiv ekipe Jagodine pošto su domaće igračice još jednom ubedljivom predstavom pobedile 11:0 i održale 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mašinac.
Pobeda fudbalerki Spartaka protiv Jagodine (11:0)

Igračice Spartaka i stručni štab stigli su iz Rusije u petak u kasnim večernjim časovima i imali su praktično jedan dan za oporavak i pripremu za narednu utakmicu, ali njihov umor ili neku potištenost zbog eliminacije iz najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja nisu se iskazali ni na bilo koji način na terenu, a najnovija "žrtva" dominantnih "golubica" u 9. kolu Superlige je bila poslednje plasirana ekipa Jagodine koja je ispraćena sa 11 golova u mreži.

Počelo je kao što smo i navikli od šampionki Srbije - visok pritisak, agresivnost na loptu i dominacija na polovini protivnika. Prvo pogodak došao je sa bele tačke, a sigurana je bila kapiten Violeta Slović. Drugi gol je postigla Nahi, dok je treći bio delo Maleševićeve par minuta pred kraj prvog dela.

Na poluvremenu moglo je biti i ubedljivije, ali nekoliko šansi domaćih ostalo je neiskorišćeno i na odmor se otišlo sa rezultatom 3:0.

Izabranice Marka Pavlovića, gostujućeg trenera, u nastavku meča primile su još 8 golova, za ukupnih 11:0 u korist ŽFK "Spartak". Utakmicu su obeležila dva trostruka strelca - Čubrilo i M. Nikolić.

Za ŽFK "Spartak" nastupili su: Ljiljana Gardijan, Oršolja Vajda, Tijana Krstić, Nikoleta Nikolić, Violeta Slović (C), Nahi Estelle (Jelena Čubrilo), Sanda Malešević, Duška Živković (Aleksandra Savanović), Anja Adamov (Falone Meffometou), Nevena Damjanović (Milena Nikolić), Jelena Marenić (N'Rehy Tia Ines). Sa klupe "golubice" je vodio Boris Arsić.

Za goste iz ŽFK "Jagodina" igrale su: Ivana Miletić, Dragana Đuzić, Aleksandra Vasić, Sara Šaponjić, Marija Vulić, Bojana Aleksić, Dijana Matić, Anđelija Stojanović, Anica Plećić, Jovana Aranđelović, Slavica Racić (C). Ekipu je vodio trener Marko Pavlović.

Golove su postigle: Slović (13 min. KU), Nahi (31 i 61 min), Malešević (43 min), Marenić (52 min), Čubrilo (67, 71 i 83 min), Nikolić M. (73, 87 i 88 min).

Izvor: Subotica.com
Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina Fudbal (Ž): Spartak - Jagodina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4344
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.