Komentara: 2
Pregleda: 1932

Pobeda fudbalerki Spartaka pred početak plejofa

18.04.2015. u 21:07h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici u derbi meču Spartak je slavio ubedljivu pobedu nad LASK Crvenom zvezdom – 5:1. Iako su gošće povele već u trećem minutu pogotkom Blagojevićeve, Golubice su u nastavku preuzele inicijativu i uknjižile nova tri boda pred početak plejofa.
Pobeda fudbalerki Spartaka pred početak plejofa

Prvih dvadesetak minuta utakmice proteklo je u izjednačenoj igri. U trećem minutu Blagojevićeva je nadmudrila odbranu Spartaka i Zvezdu dovela u vođstvo. Nije dugo trebalo Subotičankama da poravnaju rezultat. Slovićeva je izvela slobodan udarac u 9. minutu i izjednačila – 1:1. Nešto kasnije Alegra Poljak sa nekih dvadesetak metara zatresla je prečku, a u 31. minutu priliku da preokrene rezultat propustila je Nikolićeva, nakon centaršuta Krstićeve glavom je loptu poslala preko gola.

Nastavak meča doneo je mnogo bolju igru domaćeg tima, a ulaskom Filipovićeve Spartak je u potpunosti preuzeo inicijativu. Samo dva minuta kasnije po ulasku Filipovićeva je postigla gol i donela rezultaski preokret. U 67. minutu Blagojevićeva se našla ponovo u prilici da zatrese mrežu Golubica, ali je Ljiljana Gardijan odlično intervenisala. To je bila poslednja prilika za gošće, dok su domaće igračice uspele još tri puta da zatresu protivničku mrežu. Milena Nikolić u 72. minutu povećala je vođstvo Subotičanki na 3:1, a potom se i Alegra Poljak upisala u listu strelaca. Tačku na pobedu od 5:1 u derbiju stavila je Nikolićeva u 88. minutu.

Spartak – Lask Crvena zvezda 5:1 (1:1)

Strelci: Slović u 7, Filipović u 59, Nikolić u 72. i 88, Poljak u 75. za Spartak, a Blagojević u 3. minutu za Crvenu zvezdu.

SPARTAK: Gardijan, Ilić, Krstić, Radanović, Slović, Malešević, Poljak, Matić, Nikolić, Damjanović, Marenić  (Filipović).

CRVENA ZVEZDA: Vuković, Živanović, Stojanović, Đuriček (K. Đorđević), Bobić, Stefanović, Pantelić, Erac, Trišić, Blagojević, Elenkov (T. Đorđević).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1932
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.