Komentara: 1
Pregleda: 2949

Pešači, vozi bicikl ili rolere na 40. jubilarnom Trimbiju

28.04.2015. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
Gradski savez "Sport za sve" će 40-ti jubilarni put povodom prvomajskih praznika organizovati 1. maja (petak) sportsko-rekreativnu manifestaciju "Trimbi" koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od starta (Subotica) do cilja (Palić). Pokrovitelj manifestacije je Grad Subotica, a sponzori su obezbedili vredne nagrade.
Pešači, vozi bicikl ili rolere na 40. jubilarnom Trimbiju

Cilj manifestacije je da se animiraju građani da državni praznik rada proslave baveći se  rekreacijom odnosno da voze bicikl, pešače ili voze rolere, a da na kraju oni koji imaju  sreće dobiju i vredne nagrade.

Učesnici obavezno na startu (ili na kontrolnoj stanici) preuzimaju učesnički karton koji se overava na tri kontrolne tačke - prvi na startu, drugi na kontrolnoj stanici i treći na cilju. Svima koji preuzmu učesnički karton na kontrolnoj stanici overavaće se prve dve kontrolne tačke, odnosno ne moraju da se vraćaju na start , radi animiranja stanovnika Palića i naselja van centra grada.

Svi učesnici (sa overenim kartonima) bez obzira na redosled dolaska na cilj  učestvuju  na kraju programa u izvlačenju glavnih nagrada (5 bicikla). Osim najmlađeg, najstarijeg učesnika, kao i vlasnika najstarijeg bicikla, ove godine simboličnu nagradu će dobiti i učesnik sa najboljim vremenom pređenog poligona (samo prvih 20 učesnika koji  stignu na cilj imaju mogućnost da se takmiče u poligonu).

Učešće na trimbiju je besplatno za sve, štaviše poželjno je da se odazove što veći broj sugrađana i svih onih koji se tog dana zateknu u našem gradu.

KAKO DA SE IDE? - peške, biciklom ili rolerima  
KUDA NA TRIMBI? - početak u Subotici ispred zgrade “Jadran” (Park Rajhla Ferenca 12) od 8 do 11 časova, ispred autobuske stanice kod skretanja za Veliki Radanovac od 8,30 do 11,30 časova
                                                 
Vozi se, odnosno šeta - brzo hoda - trči, biciklističkom stazom Subotica – Palić. Kontrolna stanica je autobuska stanica kod skretanja za Veliki Radanovac. Cilj sportsko-rekreativne manifestacije je Sportski centar "Palić" (Teren FK "Palić" na Vikend naselju) do 12 časova.

Pešači, vozi bicikl ili rolere na 40. jubilarnom Trimbiju

Oko 13 časova predviđeno je izvlačenje nagrada koje su ove godine pet bicikala kao glavne nagrade, uz simbolične nagrade - nagrade za  najmlađeg učesnika, najstarijeg  učesnika i vlasnika najstarijeg bicikla,kao i učesnika sa najboljim vremenom pređenog poligona.

Važno: Preuzimanje obaveznog učesničkog kartona vrši se na startu (zgrada "Jadran") ili na kontrolnoj stanici na Velikom Radanovcu.

Izvor: Subotica.com
Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi" Sportsko rekreativna akcija - 40. jubilarni "Trimbi"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2949
Povezane teme

trimbi

prvomajski trimbl

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.