Komentara: 0
Pregleda: 3463

"Parada" i Srđan Dragojević ponovo u Subotici

23.01.2012. u 15:54h
Izvor: RTV Yueco
"Parada" i Srđan Dragojević ponovo u Subotici

Subotičani koji su poželeli da pogledaju filmski hit “Parada” Srđana Dragojevića u dva sinoćna termina, a došli su pre projekcije - ostali su bez karata. Sve su bile rasprodate još ranije, tako da je ovaj film je ponovo napunio salu bioskopa “Eurosinema” na Otvorenom univerzitetu. Posebno iznenađenje gledaocima predstavljalo je pojavljivanje filmske ekipe između dve projekcije, koji su se na taj način zahvalili Subotičkoj publici na velikom interesovanju za ovaj film.

Specijalne filmske projekcije ostvarenja “Parada” Srđana Dragojevića ponovo su “napunile” bioskopsku salu “Eurosineme” na Otvorenom univerzitetu. Posle prve i pre druge projekcije, Subotičkoj publici su se poklonili i glavni akteri filma - Nikola Kojo, Miloš Samolov i reditelj Srđan Dragojević. U ekskluzivnom razgovoru za Yu eco televiziju, Dragojević je rekao da će “Paradu”, nakon uspeha u Hrvatskoj i Bosni i Hercegiovini, pogledati oko pola miliona ljudi na području nekadašnje Jugoslavije.

Paradu je u Subotici, do sada, u bioskopu “Eurosinema” pogledalo oko 3.100 ljudi. Ukoliko do sada niste, film u ovom bioskopu možete pogledati do srede.

Obe sinoćne projekcije bile su rasporadate još pre početka prikazivanja. Film “Parada” Srđana Dragojevića uključen je u Takmičarski program prestižnog Berlinskog filmskog festivala u februaru ove godine, gde će imati i internacionalnu premijeru.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3463
Povezane teme

bioskop Eurocinema

film parada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.