Komentara: 0
Pregleda: 2398

Paketići za decu školskog centra "Dositej Obradović"

20.12.2014. u 15:57h
Izvor: Radio Subotica
Gradonačelnik Jene Maglai i predstavnik Kompanije Dunav osiguranje Branislav Vitas uručili su danas novogodišnje paketiće deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović".
Paketići za decu školskog centra "Dositej Obradović"

Povodom božićnih i novogodišnjih praznika poklon paketiće dobilo je 117–oro polaznika Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović", gde se vaspitaju i obrazuju deca sa oštećenim sluhom i drugim smetnjama u razvoju.

Kompanija Dunav osiguranje je paketiće obezbedila u saradnji sa subotičkim Pionirom.

Gradonačelnik je najavio da će lokalna samouprava zajedno sa drugim kompanijama koje učestvuju u akciji, do Nove godine upriličiti još nekoliko podela paketića, uglavnom u ustanovama koje brinu o socijalno ugroženoj deci.

Izvor: Radio Subotica
Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Novogodišnji paketići deci u Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2398
Povezane teme

novogodišnji paketići

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.