Komentara: 27
Pregleda: 9966

Otvoreno novo igralište u centru grada

17.06.2013. u 13:33h
Izvor: RTV Yueco
Subotica je postala bogatija za još jedno igralište u centru grada. Investiciju je finasirao Pokrajinski sekrereterijat za omladinu i sport sa tri miliona dinara. Izvođač radova je beogradska firma Pejkom, a igralište je postavljeno za pet dana.
Otvoreno novo igralište u centru grada

Angela Tovilović Maraz je oduševljena jer sada njen dvoipogodišnji sin Milan ima mesto za igru. Kaže da joj se dopada i igralište kod Maksija, ali pošto dolaze i starija deca najmađi ne mogu da se igraju na miru.

Igralište je namenjeno za decu od dve do pet godina starosti. Postavljen je kompleks sprava koji je prilagođen navedenom dečjem uzrastu.

Od 2005.godine do danas u Subotici je sagrađeno i postavljeno 25 igrališta. U narednom periodu u planu je da se postave igrališta u Bačkom Dušanovu i Aleksandrovu.

U našem gradu veliki je problem uništavanje i devastiranje urbanog mobilijara. Zbog toga nadležni apeluju na građane da čuvaju dečja igrališta i grad.

Otvoreno novo igralište u centru grada

Otvoreno novo igralište u centru grada

Otvoreno novo igralište u centru grada

Izvor: RTV Yueco

Otvoreno novo igralište u centru grada

Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada Otvoreno novo igralište u centru grada
Pogledaj ostale fotografije

Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve

Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 9966

Povezana vest

Povezane teme

dečje igralište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.