Komentara: 1
Pregleda: 9408

Otvoreni fitnes dan u Dudovoj šumi

01.07.2016. u 19:56h
Izvor: Subotica.com
U Dudovoj šumi u četvrtak je drugu godinu za redom održan Otvoreni fitnes dan, koji je okupio više od stotinu vežbača i brojne posetioce koji su pratili programe.
Otvoreni fitnes dan u Dudovoj šumi

Subotičanima su predstavljeni „Aero dance“, „AKA cardio“, „Kangoo jump“, „Zumba“, orijentalni ples i „Glute toning“, samo neki od vidova rekreacije koje se nude u našem gradu.

Otvoreni fitnes dan u Dudovoj šumi

 - Otvoreni fitnes dan organizujemo u saradnji sa Savezom sa rekreaciju i fitnes Srbije i želimo da našim sugrađanima na neki način približimo vrste rekreacije i da ukažemo na sve dobrobiti bavljenja sportom - kaže organizatorka Emina Savin iz „N Centra“. - Danas svi jako brzo živimo, vreme provodimo u automobilu ili za računarom, što je učinilo da naše telo bude ne samo gojazno, nego i umorno. Fitnes je tu da otkloni posledice takvog života i zato smo pripremili različite programe, da svako može da izabere šta mu odgovara. Drago mi je što je bilo dosta vežbača i instruktora i nadam se da će ova manifestacija iz godine u godinu biti sve ozbiljnija i masovnija.

Otvoreni fitnes dan u Dudovoj šumi

Otvoreni fitnes dan u Dudovoj šumi

Najbolju preporuku za bavljenje nekom vrstom fitnesa dali su upravo instruktori i vežbači, koji, iako zadihani, za vreme treninga nisu skidali osmehe sa lica.

Izvor: Subotica.com
Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan Otvoreni fitnes dan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 9408
Povezane teme

fitnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.