Komentara: 1
Pregleda: 4827

Otvorena vrata Politehničke škole

25.03.2015. u 18:10h
Izvor: RTV Yueco
Politehnička škola će u narednoj školskoj godini imati 224 slobodna mesta za upis u prvi razred. Ova škola širom je otvorila vrata svim zainteresovanim učenicima završnog razreda, koji su želeli da se upoznaju sa učenicima, profesorima i obrazovnim profilima. Politehnička škola obrazuje učenike na tri područja rada, a od ove godine u planu je uvođenje i novog obrazovnog profila- likovni tehničar.
Otvorena vrata Politehničke škole

Među posetiocima manifestacije Dan otvorenih vrata u Politehničkoj školi, našli su se i učenici osmog razreda OŠ“Sečenji Ištvan“. Među njima bilo je puno onih, koji su zahvaljujući manifestaciji, samo potvrdili ranije donetu odluku da od 1. septembra postanu đaci baš ove škole. 

Budući srednjoškolci bili su u prilici da u razgovoru sa profesorima škole  saznaju detaljne informacije o uslovima i potrebnim kvalifikacijama za upis u prvi razred, kao i o mogućnostima koje po završetku školovanja pruža diploma Politehničke škole. Obilazeći radionice grafičke, građevinske, drvnoprerađivačke struke i staklenik za pejzažnu arhiteturu, đaci su lakše stekli uvid u obrazovne profile Politehničke škole.

Os sledeće školske godine, đaci će moći da se školuju i na području rada Kultura, umetnost i javno informisanje na smeru likovni tehničar. Probni prijemni ispit za smer likovni tehničar, na kome će deca pokazati talenat iz oblasti crtanja, slikanja i vajanja biće održan u subotu, sa početkom od 9 časova u likovnom kabinetu škole, na adresi Matije Gupca broj 8.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4827
Povezane teme

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.