Komentara: 2
Pregleda: 3732

Otvorena tri nova gradilišta u Bajmoku

11.11.2011. u 16:16h
Izvor: RTV Yueco
Otvorena tri nova gradilišta u Bajmoku

U Bajmoku su otvorena tri nova gradilišta. Počelo je presvlačenje ulice Frane Supila i izgradnja Bačićeve i ulice 11.nova. Pored toga, se na Rati gradi i fudbalski teren. Radove su obišli gradonačelnik i direktor Direkcije za izgradnju grada.Ulice se asfaltiraju po programu Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine, a izvođač radova je preduzeće Alpina, dok je podizvođač subotičko preduzeće Komgrad.

Bajmočani kažu da u proteklih deset godina se ništa nije radilo u njihovom naselju. Zadovoljni su što im se ulice presvlače i što će dobiti fudbalski teren.

Počeli su radovi na presvlačenje ulice Frane Supila u dužini od 1050 metara i vrednosti od pet miliona dinara. Gradi se i Bačićeva ulica u dužini od 225 metar i 11.nova, 120 metara u vrednosti od 3,7 miliona dinara. Izgradnjom navedene tri ulice u Bajmoku će se završiti program Fonda za kapitalna ulaganja od 280 miliona dinara. ovim programom je u Subotici izgrađeno 22 kilometra novog puta.

Nakon obilaska ulica, lokalni zvaničnici su obišli i sportski teren koji se rekonstruiše na Rati. Iz gradskog ekološkog budžeta izdvojeno je tri miliona dinara za radove.Kada se završe radovi na terenu, okolina će da se ozeleni, a gradonačelnik je rekao da će se urediti i pristupni put do terena.

Do sada su završeni radovi na asfaltiranju ulica iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i JP "Putevi Srbije". U Direkciji kažu da je počeo da se realizuje i program asfaltiranja ulica koje finansira grad i da je u planu da kroz sve navedene programe se izgradi 80 ulica. Završeni su radovi i na putu Bikovo-Orom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3732
Povezane teme

Bajmok

komgrad

fudbalski teren bajmok

asfaltiranje ulica u bajmoku

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.