Komentara: 11
Pregleda: 17277

Otvorena prodavnica organske i zdrave hrane

29.05.2015. u 13:58h
Izvor: Subotica.com
U Ulici Braće Radić broj 3 danas je otvorena  prva "Sanaterra", prodavnica organske i zdrave hrane, koja nudi izuzetno bogat asortiman svežeg voća, povrća, proizvoda od žitarica, hrane za bebe...
Otvorena prodavnica organske i zdrave hrane

- "Sanaterra" je prodavnica organske i zdrave hrane u kojoj se kupuje sa svešću, jer se svest o adekvatnom izboru hrane reflektuje na ono najvažnije - naše zdravlje - kaže vlasnica Tijana Kereši.

Pesticidi, višestruko dodati beli šećer, genetski modifikovana i hemijski obrađena hrana umanjuje naše zdravstvene potencijale, dok ih organska i zdrava hrana ojačava i čini naš život prijatnijim i dugovečnijim, dodaje Tijana.

"Sanaterrina" vizija je podizanje svesti građana o zdravom načinu života kroz ponudu organske hrane i aktivno informisanje o tome šta je zaista organska i zdrava ishrana. „Sanaterra“ svojim kupcima nudi raznovrstan asortiman organske sertifikovane, makrobiotičke i bezglutenske hrane, koji će se svakodnevno širiti novim artiklima. Građanima će biti na usluzi i nutricionista, koji ce besplatno nuditi savete potrošačima, a tu su i promotivne cene za stalne kupce, narudže po zahtevu kupaca.

Otvorena prodavnica organske i zdrave hrane

- Uz "Sanaterru" i pametan izbor hrane imaćemo mogućnost da zaobiđemo lekove, da izgledamo svežije i mlađe, da se osećamo dobro u svom telu – poručuje vlasnica.

Odmah po otvaranju "Sanaterru" su posetili brojni građani, a osmesi prvih mušterija i pune kese najbolji su dokaz ljubazne usluge i kvaliteta proizvoda. Broj telefona prodavnice, putem kojeg možete dobiti i dodatne informacije, je 064/23-90-186.

Izvor: Subotica.com
Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra" Otvorena prodavnica organske zdrave hrane "Sanaterra"
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 17277
Povezane teme

zdrava hrana

organska hrana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.