Komentara: 4
Pregleda: 13470
Foto

Otvorena nova samouslužna zona ProCredit banke u Subotici

01.12.2015. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Kao odgovor na sve veću potrebu klijenata da bankarske usluge budu jednostavne i stalno dostupne, čak i van radnog vremena ekspozitura, tokom ove godine u ProCredit banci počele su sa radom samouslužne zone 24/7, u kojima je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
Otvorena nova samouslužna zona ProCredit banke u Subotici

U Subotici je tokom aprila otvorena nova Samouslužna zona na adresi Cara Dušana 3, koja Vam omogućava da sve poslove sa bankom obavite samostalno, kad god Vama odgovara, u bilo koje doba dana i noći.

Posebna pogodnost za fizička lica su bankomati za evre na kojima su moguće  ne samo isplate  već i uplate dinara ili evra sa tekućih računa i računa štednje po viđenju. Osim toga, terminal za transakcije omogućava transfer između računa, kupovinu ili prodaju deviza, kao i plaćanje mesečnih računa. Za informacije o stanju i transakcijama na računu, kao i za pregled otplate kredita ili isplate depozita, na raspolaganju je Infoterminal.

Novine se odnose i na olakšan rad i dostupnost brojnih usluga za pravna lica i preduzetnike. Predaja pazara je znatno olakšana korišćenjem bankomata za uplatu novca ili depozitnog sefa, pa će biznis klijenti to moći da obave kad god to njima odgovara, u bilo koje doba dana i noći. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci, kao i brojne druge usluge.

Otvorena nova samouslužna zona ProCredit banke u Subotici

Ekspozitura ProCredit banke u Subotici (Cara Dušana 3)

Za korišćenje svih terminala u zonama, dovoljna je samo platna kartica ProCredit banke, koju možete dobiti vrlo brzo nakon podnošenja zahteva u ekspozituri.

Samouslužne zone 24/7  Vam omogućavaju da osnovne bankarske transakcije obavite samostalno, brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su Vam savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge.

Iz Procredit banke pozivaju da posetite novu zonu u ulici Cara Dušana 3 i uverite se da bankarske usluge mogu biti brže, efikasnije i pri tom stalno dostupne. Više informacija o samouslužnim zonama ProCredit banke možete dobiti na sajtu ProCredit banke ili pozivom Info Centra na broj 0700 700 000 ili 011 2057 000.

Izvor: Subotica.com
Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici Samouslužna zona ProCredit banke u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 13470
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.