Komentara: 0
Pregleda: 2756

Otvorena izložba "Različiti, a isti"

17.12.2012. u 19:36h
Izvor: RTV Yueco
U Vestibilu Gradske kuće otvorena je tradicionalna humanitarna izložba pod nazivom “Različiti, a isti”. Izložba je otvorena samo jedan dan, a organizator je "Školski centar za vaspitanje I obrazovanje slušno oštećenih lica", osnovna i srednja škola “Žarko Zrenjanin” I "Gerontološki centar" Subotica.
Otvorena izložba "Različiti, a isti"

Izložba je humanitarnog karaktera, a prikupljeni novac će biti potrošen za nabavku materijala za kreativne radionice ustanova koje učestvuju.

Učenici “Školskog centra za vaspitanje I obrazovanje slušno oštećenih lica” I osnovne I srednje škole “Žarko Zrenjanin” , kao I štićenici “Gerontološkog centra” danas su izložili novogodišnje ukrase koje su proteklih meseci pravili u okviru kreativnih radionica svojih ustanova. Za direktora Gerontološkog centra, dr Nenada Ivaniševića, praznici počinju ovom tradicionalnom izložbom “Različiti, a isti”.

Kreativne radionice su važne za razvoj dečijih sposobnosti I za socijalizaciju. Ono što je zajedničko I za dečje I za kreativne radionice Gerontološkog centra je socijalizacija I podrška sredine. Štićenici ustanova koje su danas izložile svoje radove, kroz radionice dobijaju pohvalu za svoj rad I na taj način se osećaju važno, prihvaćeno, voljeno I ispunjeno. Novac koji se prikupi sa ove izložbe biće namenjen za kupovinu materijala za kreativne radionice, a u “Školskom centru” će novac biti iskorišten I za pomoć određenom broju socijalno ugrožene dece.

Izložba “Različiti, a isti” pruža priliku štićenicima “Školskog centra za vaspitanje I obrazovanje slušno oštećenih lica”, osnovne I srednje škole “Žarko Zrenjanin” I Gerontloškog centra da dobiju podršku šire društvene zajednice. Podrška je potrebna, ne samo deci, već I onima koji rade sa njima I sa našim najstarijim sugrađanima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2756
Povezane teme

gerontološki centar subotica

OiSS Žarko Zrenjanin

izložba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.