Komentara: 2
Pregleda: 2627

Otvorena Izložba "Ljubavi i vina" u KUD "Bunjevka"

12.02.2014. u 14:48h
Izvor: RTV City
U suvenirnici „Mala tajna“ kulturno-umetničkog društva „Bunjevka“ prekjuče je otvorena izložba „Ljubavi i vina“ u susret 14. februaru, danu Sv. Valentina i Sv. Trifuna. Izložba je prodajnog karaktera i može se pogledati u naredne dve nedelje.
Otvorena Izložba "Ljubavi i vina" u KUD "Bunjevka"

Ana Kopilović jedna je od učesnica na izložbi posvećenoj ljubavi i vinu. Već dugi niz godina bavi se slamarstvom, a od pre tri godine i magnetima, koji su obogatili njen dosadašnji rad. Ana kaže da je veoma interesantno uklopiti različite vrste materijala.

Izložba „Ljubavi i vina“ se u Bunjevki organizuje po prvi put, i nju čini preko 250 eksponata i radinosti 15–tak članova ovog kulturno – umetničkog društva, u različitim tehnikama  poput slame, drveta, gline, kao i crtanja na staklu. Izloženi su ukrasni predmeti, sveće, slike i drugo.

Izložba je otvorena juče, prodajnog je karaktera i može se pogledati u naredne dve nedelje svakog radnog dana od 9 do 15 sati u galeriji „Mala tajna“ na adresi Miloša Obilića br.6.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2627
Povezane teme

izložba

kud bunjevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.