Komentara: 11
Pregleda: 10480

Otvoren Volkswagenov salon Subotici

29.09.2014. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Od 26. septembra, 2014. godine Volkswagen je prisutan i u Subotici. Novi Volkswagen diler je AK Tasić i nalazi se u ulici Franje Kluza 42. Ukupna vrednost investicije je preko 2,5 miliona evra, što je jedan od parametara u kom smeru vodi region.
Otvoren Volkswagenov salon Subotici

U okviru AK Tasić, pored standardnih usluga, koje se na ovakvom mestu podrazumevaju (prodaja i servis vozila u garantnom i vangarantnom roku), ovaj Volkswagen-ov centar nudi uslugu brige o vozilu.

Na površini od 1.100 m kvadratnih, na raspolaganju Vam je uvek dostupan kompletan program putničkih i privrednih vozila, kao i probna vozila, koja se mogu testirati na licu mesta.

AK Tasić ima uspešnu saradnju sa svim lizing kućama u zemlji, tako da je svim klijentima obezbeđena lagodna i bezbrižna kupovina.

AK Tasić svim svojim kupcima i klijentima nudi akcijske pakete, kao i specijalne poklone za svako kupljeno vozilo i to: pun rezervoar goriva, tehnički pregled i paket obavezne opreme!

Otvoren Volkswagenov salon Subotici

Detalj sa svečanog otvaranja kome je prisustvovao i gradonačelnik Subotice (više fotografija u povezanom albumu)

AK Tasić poseduje u sklopu objekta ovlašćeni servis,koji zauzima površinu od oko 750m kvadratnih i u njemu 7 radnih mesta: 4 mesta su namenjena za mehaničarske, 1 mesto za limarske i farbarske radove, 1 mesto vulkanizerskih radova, kao i 1 mesto, predviđeno za poliranje i voskiranje vozila. Magacinski prostor zauzima preko 150 m kvadratnih i u svakom trenutku je snabdeven rezervnim delovima za Vaše vozilo. Za sve klijente je obezbeđen direktan prijem, kao i tehnički pregled u sklopu objekta.

Zahvaljujući ovoj investiciji posao je dobilo 6 Subotičana. AK Tasić trenutno ima raspisan konkurs za radno mesto mehaničara. Više detalja možete pogledati na ovom linku.

Sajt AK Tasić se nalazi na adresi: www.aktasic.rs 

Izvor: Subotica.com
Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici Autokuća Tasić - novi Volkswagenov prodajno-servisni centar u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 10480
Povezane teme

auto kuća tasić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.