Komentara: 11
Pregleda: 6551

Otvoren renovirani teren za mali fudbal u okviru Studentskog centra

26.03.2015. u 17:02h
Izvor: Subotica.com
Danas je otvoren još jedan sportski teren, koji se ovaj put nalazi u okviru Studentskog doma "Bosa Milićević". Teren je renoviran iz sredstava koje je u celosti obezbedila pokrajinska Vlada, a na svečanom otvaranju prisustvovala je pokrajinska sekretarka za omladinu i sport.
Otvoren renovirani teren za mali fudbal u okviru Studentskog centra

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić prisustvovala je danas svečanom otvaranju fudbalskog terena koji je smešten neposredno pored Studentskog doma "Bosa Milićević". U pitanju je podloga vrhunskog kvaliteta, za koju je izdvojena značajna količina finansijskih sredstva.

- "Zahvaljujem se pokrajinskoj Vladi, Sekretarijatu za sport i omladinu i izvođačima koji su vrlo brzo, i to u zimskom periodu, završili teren i dali ga studentima na korišćenje." - izjavila je Silvija Prekajski, direktorica Studentskog centra "Bosa Milićević"

Otvoren renovirani teren za mali fudbal u okviru Studentskog centra

Renovirani teren u koji je uloženo 5,5 miliona dinara svečano je otvorila pokrajinska sekretarka koja je izrazila zadovoljstvo što su studenti ovog doma dobili svoj prostor za bavljenje fizičkim aktivnostima.

- "Moram da kažem, u ime Pokrajinskog sekretarijata, da mi je beskrajno drago što posle dugo vremena imamo jedan studentski prostor u koji smo uložili značajna kapitalna sredstva. S obzirom na još uvek važeći Zakon koji definiše da fizičko vaspitanje nije predmet koji  postoji na fakultetima, smatram da je u tom smislu studentska populacija prilično oštećena jer ne postoji sistemsko bavljenje sportom." - izjavila je sekretarka.

Otvoren renovirani teren za mali fudbal u okviru Studentskog centra

Direktorica Studentskog centra i pokrajinska sekretarka razgovarali su o mogućnosti da se rekonstruiše i košarkaški teren koji se nalazi pored terena za mali fudbal.

- "Razgovarali smo o tome kako bismo mogli da opremimo i košarkaški teren koji bi pre svega koristili studenti, a postavljanjem tartan podloge stvorili bi se uslovi i da se teren iskoristi i za odbojku, kako bi i devojke imale priliku da se na ovom prostoru ubave sportskim aktivnostima. Stvorila se i ideja da se napravi i neko vežbalište na otvorenom, a ambijent i prostor Studentskog centra je odlično mesto za ovakve sportske terene." - dodala je Marinika Tepić

Sekretarka je takođe naglasila da je u prethodnom periodu Subotica posle Novog Sada grad koji je dobio najviše sredstava iz pokrajinskog budžeta koji u poslednjih nekoliko godina iznosi više stotina miliona dinara.

- "Subotica treba da se ponosi sa brojem sportskih terena, uređenih parkova i šetališta i ne treba da se meri ko je u kojem mandatu koliko ostvario, već da se svako u svom potrudi da dobije što više. Zahvaljujući prethodnom gradonačelniku Modestu Duliću, koji se dosta zalagao za svoj grad, urađeno je jako puno terena." - zaključila je sekretarka Tepić

Otvoren renovirani teren za mali fudbal u okviru Studentskog centra

Izvor: Subotica.com
Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal Otvaranje renoviranog terena za mali fudbal
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 6551
Povezane teme

sportski teren

studentski centar subotica

marinika tepić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.