Komentara: 30
Pregleda: 24064

Otvoren Kol centar - Studio Moderna

30.06.2011. u 22:20h
Izvor: RTV Yueco
Otvoren Kol centar - Studio Moderna

Stotinu osamdeset Subotičana dobilo je posao u kol centru Kompanije "Studio Moderna" u Subotici. Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić otvorio je kol centar kompanije koja u Srbiji i Mađarskoj posluje pod sloganom "TopShop" - Kupovina iz fotelje. Subotički kol centar Kompanije "Studio Moderna" je najbrže otvoreni centar na nivou grupacije koja zapošljava 5.000 ljudi u 23 države na teritoriji centralne i istočne Evrope.

Simboličnim uspostavljanjem telefonske veze sa klijentima koji "kupuju iz fotelje" preko Top šop-a, predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić pustio je u rad subotički kol centar slovenačke Kompanije "Studio Moderna", koja u Srbiji radi pod sloganom "TopShop" - Kupovina iz fotelje. Vlada Vojvodine pružila je značajnu podršku ideji i realizaciji ovog projekta.

Subotički kol centar Kompanije "Studio Moderna" je najbrže otvoreni centar na nivou grupacije. Ukupno 180 Subotičana koliko ih je zaposleno u subotičkom kol centru Top Šop-a, opsluživaće klijente koji kupuju iz fotelje u Srbiji i Mađarskoj. Otvaranje kol centra najavljeno je pre mesec i po dana. Ovaj centar je novi član grupacije koja zapošljava preko 5.000 ljudi.

Studio moderna Subotica, Srbija - Kol centar - Call center

Studio Moderna je vodeća kompanija u oblasti direktnog marketinga, sa predstavništvima u 23 državi na teritoriji centralne i istočne Evrope. Sedište kompanije se nalazi u Sloveniji. Studio Moderna Srbija je osnovana novembra 1996 godine. Osnovna delatnost je teleshoping. Prisutna je na svim značajnim komercijalnim TV stanicama, pod sloganom "TopShop" - Kupovina iz fotelje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 24064
Povezane teme

Saša Vučinić

Call centar Subotica

Studio Moderna

kol centar studio moderna

call centar studio moderna

top shop

top šop

naručivanje iz fotelje

teleshoping

bojan pajtić

branimir brkljač

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.