Komentara: 9
Pregleda: 3603

Otvoren Centar za ispitivanje sluha

19.02.2014. u 17:26h
Izvor: RTV Yueco
U Opštoj bolnici otvoren je savremeni Centar za ispitivanje sluha. Tiha soba omogućiće lakšu i precizniju dijagnostiku oboljenja sluha dece i odraslih. Za opremanje ovog Centra iz budžeta lokalne samouprave izdvojeno je 800.000 dinara.
Otvoren Centar za ispitivanje sluha

Pre izgradnje nove Polikliničke službe u Opštoj bolnici postojala je tiha komora. Izgradnjom novog objekta obezbeđen je samo prostor za tu namenu. Zahvaljujući sredstvima iz budžeta lokalne samouprave u iznosu od oko 800 hiljada dinara otvoren je Centar za ispitivanje sluha dece i odraslih.

U Audiološkoj ambulanti Opšte bolnice godišnje se pruži oko 10 000 medicinskih usluga, a zahvaljujući ovom novom Centru za ispitivanje sluha biće omogućena lakša dijagnostika oštećenja čula sluha. Takođe, zahvaljujući sredstvima iz budžeta lokalne samouprave završena je i adaptacija krova iznad operacionih sala.

Uskoro se planira i završetak radova na opremanju Centra za palijativno zbrinjavanje, koji će se nalaziti na mestu nekadašnjeg Odeljenja onkologije. Opremanje Centra za palijativno zbrinjavanje finansira Ministarstvo zdravlja.

Izvor: RTV Yueco
Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha Otvoren Centar za ispitivanje sluha
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 3603
Povezane teme

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.