Komentara: 0
Pregleda: 6410

"Osmeh na dar" humanitarna akcija

14.12.2011. u 15:47h
Izvor: RTV Yueco
"Osmeh na dar" humanitarna akcija

Studentski fond “Osmeh na dar” po prvi put u Subotici organizovao je novogodišnju akciju prikupljanja pomoći za najugroženiju decu na teritoriji Srbije. Osim u Subotici, paketići se skupljaju i na Univerzitetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Cilj akcije je da studenti skromnom donacijom u vidu slatkiša, ili školskog pribora, sakupe što više darova koji će pred novogodišnje praznike biti isporučeni određenim ustanovama.

Božidarka Bukvić, studentkinja 3. godine Ekonomskog fakulteta, dala je skroman doprinos ovaj akciji, jer kako i sama kaže mali znak pažnje svakog studenta, deci kojoj su pokloni namenjeni, će značiti puno.

Novogodišnji paketići podeliće se deci na onkološko-hematološkom odeljenju u Novom Sadu, Sigurnoj kući, školama koju pohađaju deca sa invaliditetom, Udruženju samohranih roditelja i Udruženju obolelih od cerebralne paralize.

Fond “Osmeh na dar” osnovan je 2009. godine od strane grupe studenata sa Pravnog fakulteta u Beogradu, koji akciju prikupljanja novogodišnjih paketića organizuju još od 2006. godine. Od ove godine fond je osnovan i u Novom Sadu, a po prvi put u ovu akciju uključeno su i studenti iz Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6410
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.