Komentara: 1
Pregleda: 7323

Okružno takmičenje iz matematike, tehničkog i informatičkog obrazovanja za vikend u OŠ "Kizur Ištvan"

25.03.2015. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Takmičenje iz matematike za osnovce održava se ove subote u OŠ "Kizur Ištvan". U pitanju je Okružno takmičenje na kojem će učestvovati oko 220 učenika iz Severno-bačkog okruga. Narednog dana održaće se Okružno takmičenje iz tehničkog i informatičkog obrazovanja.
Okružno takmičenje iz matematike, tehničkog i informatičkog obrazovanja za vikend u OŠ "Kizur Ištvan"

Proleće je vreme kada učenici svih subotičkih osnovnih škola na takmičenjima pokazuju novostečena znanja i umeća. OŠ  „Kizur Ištvan“ učesnik je svih, ali i domaćin nekih od ovih takmičenja.

Ovogodišnje Okružno takmičenje iz matematike održaće se u subotu, 28. marta i okupiće oko 220 mladih matematičara, kao i osamdesetak profesora, njihovih mentora, iz svih škola Severno-bačkog okruga.

Zahvaljujući donatorima, članovima kolektiva i organizacionom odboru ovo takmičenje je uvek do sada realizovano uspešno. Kako je rešeno u OŠ „Kizur Ištvan“ želja im je da učenici ponesu trajnu uspomenu sa takmičenja i novu motivaciju za sledeća, a njihovim mentorima zračak nade da se njihov rad poštuje.

Po programu takmičenja otvaranje je predviđeno za 9,30 časova, pola časa kasnije počinje rešavanje zadataka koje će trajati do 12,30 časova. Pregled testova je u 13 časova, čas kasnije će biti omogućeno eventualno podnošenje žalbi na odluke komisije.

Prvi nezvanični rezultati testova očekuju se u 15,30 časova, a pola časa kasnije i konačni. Svečana diploma i dodeljivanje nagrada biće upriličeno u Velikoj većnici Gradske kuće u terminu koji će biti naknadno saopšten.

Pored takmičenja iz matematike "Kizur" će narednog dana (nedelja) biti domaćini i Okružnog takmičenja iz tehničkog i informatičkog obrazovanja.

Testiranje takmičara iz tehn. i informatičkog obrazovanja počinje u nedelju od 9 časova, u 10,30 će učenici braniti radove, u 13,30 biće objavljeni prvi nezvanični rezultati, a posle uvažavanja eventualnih žalbi do 15 časova biće objavljena konačna rang lista, nakon koje sledi i proglašenje poebdnika i svečano zatvaranje takmičenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 dana
Komentara: 1
Pregleda: 7323
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

okružno takmičenje iz matematike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.