Komentara: 2
Pregleda: 10400

Ogromna zainteresovanost za SuSajam 2015

27.05.2015. u 19:51h
Izvor: Radio Subotica
U Hali sportova u Subotici će se od 4. do 6. juna održati 9. Međunarodni i regionalni sajam privrede "SuSajam 2015".
Ogromna zainteresovanost za SuSajam 2015

Svoje učešće za sada su pored Srbije najavile Mađarska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Rumunija, Crna Gora i Češka. Iako su prijave zvanično i dalje u toku, mesta za nove učesnike nema, jer je ove godine vladala ogromna zainteresovanost za ovaj sajam.

Oko 200 preduzeća izložiće svoje proizvode i usluge na preko 47 štandova, a najviše ih je iz prehrambene industrije, industrije metala, elektrometala i hemijske industrije, kao i privrednih udruženja i klastera. Sredstva za organizovanje sajma obezbeđena su iz Pokrajine, Lokalne samouprave, od osnivača, suorganizatora i od izlagača.

Ulaz na sajam je besplatan, a svi koji popune anketne listiće učestvovaće u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada kotao za grejanje.

Sajam je otvoren svakoga dana u periodu od 10 časova do 20 časova, sem subote, kada će biti otvoren do 18 časova. U sklopu sajma organizovana su i brojna predavanja, prezentacije, a pripremljen je i kulturno–umetnički program uz tamburaše i mlade izvođače grada

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 10400

Povezana vest

Povezane teme

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

ljuben hristov

ilinka vukoja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.