Komentara: 5
Pregleda: 2695

Odvođenje atmosferskih voda najveći problem za stanovnike Bajmoka

11.11.2015. u 14:39h
Izvor: RTV City
Mesna zajednica „Bajmok“ sa oko 9.000 stanovnika najveća je prigradska mesna zajednica na teritoriji grada, udaljena od njega 23 kilometra. Prostire se na oko 13.000 hektara, a neposredna blizina mađarske granice ide u prilog povoljnom geografskom položaju naselja.
Odvođenje atmosferskih voda najveći problem za stanovnike Bajmoka

U poslednjih nekoliko godina značajna sredstva su se slila u MZ „Bajmok“, međutim, ostalo je još nekoliko kapitalnih projekata, na čijoj realizaciji radi novo rukovodstvo ove prigradskse mesne zajednice.

I Bajmok, kao i većinu mesnih zajednica muče infrastrukturni problemi, ali u nešto manjem obimu kada je u pitanju pokrivenost ulica asfaltom jer je gotovo 90 odsto asfaltirano. Ono što predstoji jeste sanacija dotrajalih ulica. Jedan od veći problema je i loša pokrivenost kanalizacionom mrežom, manje od jedne trećine naselja, a najveći problem za stanovnike ovog dela grada predstavlja odvođenje atmosferskih voda.

Odvođenje atmosferskih voda najveći problem za stanovnike Bajmoka

Prostorije MZ  „Bajmok“ nalaze se na Trgu Maršala Tita broj 1, a radno vreme kancelarije je od 7 do 14 časova. Plan je da se od nove godine poboljša komunikacija sa građanima, pa će neko od rukovodilaca mesne zajednice biti dostupan Bajmočanima svakog ponedeljka, srede i petka od 18 do 20 časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2695
Povezane teme

Bajmok

mz Bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.