Komentara: 4
Pregleda: 4608

Održana "Saobraćajna školica"

29.05.2015. u 22:17h
Izvor: RTV City
Drugi deo aktivnosti u okviru akcije „Saobraćajna školica“, koju su organizovali kompanija Europetrol i sajt Polovni automobili, realizovan je tokom popodneva na prostoru kod Gabrić ćuprije na Prozivci.
Održana "Saobraćajna školica"

Prema statističkim podacima Agencije za bezbednost u saobraćaju, u periodu od 2010. do 2014. godine, u saobraćajnim nesrećama u Srbiji život je izgubilo 82 dece, a povređeno ih je 7.783.

„Saobraćajna školica“ je akcija kojom je kompanija EuroPetrol kao društveno odgovorna kompanija, u saradnji sa sajtom Polovni automobili, želela da doprinese menjanju ove crne statistike, prvenstveno kroz edukaciju naših najmlađih sugrađana.

Mališani su bili u prilici da učestvuju u kreativnim radionicama, da polažu za dozvolu za pešake, oprobaju se na poligonu spretnosti, testiraju svoje znanje iz saobraćaja, trkaju se u automobilima, da stave tzv. pijane naočare i na taj način simuliraju alkoholisano stanje, a bilo je i lepih nagrada za prisutne.

Održana "Saobraćajna školica"

U akciji je učestvovao i Auto klub Petromax iz Novog Sada. Kako nam je rekla njihova predstavnica, Danijela Ignjatić, deca koja su učestvovala u aktivnostima Saobraćajne školice pokazala su zavidno znanje kada su u pitanju ponašanje i propisi u saobraćaju. Oni stariji bi to znanje mogli da obnove, da ga primenjuju i tako budu primer svojoj deci.

Izvor: RTV City
Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili) Školica saobraćaja (organizatori: Euro Petrol i Polovni automobili)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4608
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.