Komentara: 1
Pregleda: 2671

Održana radionica za decu u OŠ "Miloš Crnjanski"

23.05.2015. u 18:24h
Izvor: Subotica.com
U Subotici je u OŠ "Miloš Crnjanski" 19.05.2015. održana radionica sa osnovcima. Još jedna grupa subotičkih učenika je imala priliku da uživa u zagonetnim pričama i pitanjima našeg poznatog dečijeg pisca i književnika Uroša Petrovića.
Održana radionica za decu u OŠ "Miloš Crnjanski"

Petrović piše knjige za decu i mlade,a ujedno je i koautor programa NTC sistem učenja sa dr Rankom Rajovićem koji se primenjuje u Sekciji za uspešne i darovite učenike.

Zagonetne priče definitivno pomeraju granice u savremenoj literaturi punoj novih ideja sa originalnim sadražjima mozgalicama. Pustolovine Uroševih junaka deci približuju neobične ali i zastrašujuće bajkovite priče koje imaju i svoje rešenje i cilj da razmrdaju vijuge i povežu naučene sadržaje. Zbog svega toga, radionice i knjige Uroša Petrovića postaju omiljene i među odraslima.     

Akcenat je na upotrebi informacija i stečenog znanja u funkcionalno učenje. Ovaj vid radionica pospešuje razvoj inteligencije kod dece i stvara trajno znanje kroz funkcionalno učenje. 

Izvor: Subotica.com
Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima Radionica sa osnovcima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2671
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.