Komentara: 2
Pregleda: 4828

Održana promocija ženskog fudbala u ESŠ "Bosa Milićević"

25.09.2014. u 15:39h
Izvor: RTV Yueco
Ženski fudbalski klub "Spartak" promoviše razvoj ženskog sporta u našoj zemlji a posebno fudbala. Cilj akcije je da žene što više učestvuju u sportskim i rekreativnim aktivnostima u pravcu kreiranja novih generacija zdravih i uspešnih žena.Uspeha devojaka u sportu je veoma važan korak za podizanje svesti, pružanje podrške i ohrabrenja da žene i devojke budu ravnopravno zastupljene i vrednovane u sportu.
Održana promocija ženskog fudbala u ESŠ "Bosa Milićević"

Tim povodom ŽFK "Spartak" posetio je ESŠ "Bosa Miličević" gde su devojke aktuelnog šampiona odigrale revijalnu utakmicu protiv ženskog tima Ekonomske škole a rukovodstvo kluba uručilo je direktoru sportske rekvizite neophodne za bavljenje sportom.

Žene u sportu bore se za što bolju promociju kako bi imale jadnaka prava kao i muškarci.Aktuelni prvak države u fudbalu, ekipa ženskog fudbalskog kluba Spartak kako na terenu tako i van njega želi da afirmiše što više mladih devojčica da se bave sportom.

U srednjoj školi Bosa Miličević odigrana je revijalna utakmica između ženske fudbalske reprezetacije Ekonomske srednje škole i aktuelnog šampiona Srbije.

Održana promocija ženskog fudbala u ESŠ "Bosa Milićević"

(foto: ŽFK "Spartak")

Ovo je samo jedan od realizovanih projekata ženskog fudbalskog kluba Spartak  kako bi one u potpunosti opravdale titulu najbolje ekipe u zemlji, ali i skrenule pažnju da i žene ravnopravno mogu da  budu uključene u sport.

Srednja ekonomska škola iako nema salu za fizičko vaspitanje učenici daju veliki doprinos  kada je u pitanju sport tako da nije slučanjo što je ženski fudbalski klub "Spartak" u okviru svoje promocije krenuo iz ekonomske škole.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4828
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ekonomska srednja škola

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.