Komentara: 0
Pregleda: 3319

Održana pokrajinska takmičenja u pikadu

28.05.2014. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
U Hotelu Galerija u nedelju održana su tri takmičenja u pikadu - Pojedinačno prvenstvo Vojvodine, Kup Vojvodine i Premijer liga Vojvodine.
Održana pokrajinska takmičenja u pikadu

U okviru Pojedinačnog prvenstva Vojvodine, u kategoriji 501, najuspešniji je bio Petar Vojnić Zelić iz Pikado kluba "Dart" iz Subotice, zatim slede Draško Antonijević (PK "Spartak dart", Subotica) i kao treći Vladimir Rnić (PK "Strelac", Srbobran). U kategoriji kontra kriket prvo mesto osvojio je Dragoslav Stokić (PK "Medison", Kać), drugi je bio Marko Cvetanović (PK "Medison", Kać), dok je treće mesto osvojio Petar Vojnić Zelić (PK "Spartak dart", Subotica).

Istog dana odigrano je ekipno takmičenje u okviru Kupa Vojvodin u kojem je je ostvaren sledeći poredak: 1. Medison (Kać), 2. Šampion (Subotica), 3. Spartak dart (Subotica) i 4. Medison dart

Poslednje takmičenje je bilo Premijer liga Vojvodine u kojoj je plasman bio sledeći: 1 Strelac (Srbobran), 2. Medison (Kać), 3. Medison dart (Srbobran), 4. Spartak dart (Subotica), 5. ART (Nova Pazova) i 6. Lovćenac.

Održana pokrajinska takmičenja u pikadu

Održana pokrajinska takmičenja u pikadu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3319
Povezane teme

hotel galleria

pikado

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.