Komentara: 0
Pregleda: 2276

Održana "Novogodišnja maštarija" u organizaciji Društva učitelja Subotice

23.12.2013. u 16:32h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji Društva učitelja Subotice u Atriumu hotela "Galleria" održana je manifestacija "Novogodišnja maštarija".
Održana "Novogodišnja maštarija" u organizaciji Društva učitelja Subotice

Ovo je peta godina održavanja akcije koja ima za cilj da probudi ekološku svest naših najmlađih sugrađana koji pohađaju niže razrede osnovne škole i upotpuni prazničnu atmosferu pred početak zimskog raspusta. Lokalna samouprava je obezbedila jelke sa busenom, hotel „Galleria“ je ustupio prostor, a sponzori su za svaku od 10 osnovnih škola koje su učestvovale u manifestaciji obezbedili poklon.

Učenici od prvog do četvrtog razreda 10 osnovnih škola iz Subotice i okoline u Atriumu hotela „Galleria“ ukrašavali su jelke. Ukrase od reciklažnog materijala izradili su sa učiteljima, a jelke su sa busenom i svaka od 10 škola koje su učestvovale u manifestaciji „Novogodišnja maštarija“ će dobiti na poklon jelku koju će učenici zasaditi u školsko dvorište.

Društvo učitelja Subotice petu godinu organizuje manifestaciju čiji je radni naziv „Novogodišnja maštarija“ sa ciljem da najmlađim sugrađanima predoče koliko je bitno čuvati živtonu sredinu. Ovogodišnji domaćin manifestacije je OŠ „Sveti Sava“ čiji su učitelji sa decom priredili program.

Lokalna samouprava je obezbedila 10 jelki sa busenom, hotel „Galeria“ ustupio je prostor za održavanje manifestacije, a sponzori su obezbedili poklon u vidu društvene igre za svaku od škola kkoje su učestvovale. „Novogodišnja maštarija“ je ove godine imala i humanitarni karakter. Organizatori su pozvali sve ljude dobre volje da pomognu maloj Biljani, učenici OŠ „Jovan Mikić“ koja boluje od teške bolesti. Biljani je novac potreban za lečenje, a svi koji žele da pomognu uplatu mogu obaviti na ime Stojković Biljana, na žiro račun broj: 205-9011005317783-88 u Komercijalnoj banci.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2276
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.