Komentara: 0
Pregleda: 1277
Foto

Održana izložba radova u Gerontološkom klubu „Kertvaroš“

28.11.2014. u 11:22h
Izvor: Subotica.com
U petak, 28.11.2014.godine je otvaranjem izložbe radova obeležen završetak projekta „Radno – okupacionom terapijom do poboljšanja uslova života starih i osoba sa invaliditetom“.
Održana izložba radova u Gerontološkom klubu „Kertvaroš“

Projekat je u proteklih pet meseci realizovalo Udruženje „COSMO“ u saradnji sa Gerontološkim centrom iz Subotice, a uz finansijsku podršku Pokrajinksog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju.

Projekat je kroz organizovanje i osmišljavanje radno - okupacionih aktivnosti korisnika Gerontološkog centra i članova gerontoloških klubova nastojao da poboljša kvalitet njihovih života kroz različite aktivnosti.

Radno-okupaciona terapija se sprovodi kroz niz aktivnosti odabranih isključivo na osnovu interesovanja i sposobnosti samih korisnika. Ona ima za cilj da zabavi i zainteresuje korisnika za rad i izvuče ga iz izolacije koju predstavlja njegov dom ili soba u kojoj boravi.

Kroz projekat je realizovano nekoliko različitih radionica: radionica dekupaž tehnike i oslikavanja cegera, slikarska, vajarska i slamarska radionica, kao i radionica za izradu pletenih korpi od novina.

Održana izložba radova u Gerontološkom klubu „Kertvaroš“

Izvor: Subotica.com
Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja" Izložba "Kreativna šetnja"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1277
Povezane teme

gerontološki centar subotica

izložba

gerontološki klub kertvaroš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.