Komentara: 1
Pregleda: 2547

Održana 70. sednica Gradskog veća

02.04.2015. u 00:15h
Izvor: Radio Subotica
Danas je održana 70. sednica Gradskog veća. Na sednici je utvrdjeno više predloga odluka o donošenju planova generalne regulacije Hajdukova, bloka 201 i dela bloka 202 namenjenih za komercijalne funkcije, južno od Segedinskog puta i naselja Gabrić.
Održana 70. sednica Gradskog veća

Predlozi odluka biće upućeni Skupštini grada na donošenje. Razmatrane su izmene i dopune Odluke o merama, načinu i uslovima suzbijanja i uništavanju ambrozije.

Na dnevnom redu su se našli i predlozi Odluka o utvrdjivanju kriterijuma za otudjenje odnosno davanje u zakup gradjevinskog zemljišta u javnoj svojini i o uspostavljanju saradnje između Subotice i beloruskog grada Bresta. Doneta je i Odluka o pribavljanju nepokretnosti neposrednom pogodbom radi izgradnje objekata vodosnabdevanja za potrebe naselja Šupljak.

Današnjim odlukama će se omogućiti da ubuduće ART BIOSKOP "Aleksandar Lifka" i Pozorište "Deže Kostolanji" bez naknade koriste prostorije u kojima rade.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2547
Povezane teme

gradsko veće

sednica gradskog veća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.