Komentara: 9
Pregleda: 4486

Održana 36. sednica Gradskog veća: Slobodan Prokić predložen za v.d. direktora JKP "Dimničar"

09.07.2014. u 17:20h
Izvor: RTV Yueco
Gradsko veće je usvojilo Rešenje kojim je predloženo da se Slobodan Prokić imenuje za vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća za obavljanje dimničarskih usluga “Dimničar” Subotica.
Održana 36. sednica Gradskog veća: Slobodan Prokić predložen za v.d. direktora JKP "Dimničar"

Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Nikola Pajić je drugog jula podneo ostavku na tu funkciju kao se navodu u obrazloženju iz ličnih razloga. Krajem juna Pajića je imenovala Skupština grada Sombora za v.d. direktora u JKP “Ćistoća” u Somboru. Rešenje biti upućeno Skupštini grada na usvajanje.

Gradsko veće usvojilo i predlog Odluke o dopuni cenovnika Javnog komunalnog preduzeća “Stadion”. Na sednici Veća održanoj 20. marta 2013. godine, data je saglasnost na cene usluga JKP „Stadion“ donete od strane Upravnog odbora. Cenovnikom koji je bio sastavni deo rešenja su obuhvaćene cene usluga za sledeće objekte kojim upravlja preduzeće: otvoreni gradski bazen, gradsko klizalište, hala sportova, stonoteniska sala, SRC „Prozivka“ i sportske terene u Prvomajskoj.

Nakon usaglašavanja osnivačkog akta sa zakonom o javnim preduzećima, utvrđeno je da saglasnost na odluku o cenama koju donosi Nadzorni odbor daje osnivač, tj. skupština.

Kako je Gradsko veće Grada Subotice donelo odluku da se Gradsko strelište dodeli na korišćenje JKP „Stadion“, Nadzorni odbor preduzeća je odlučio o dopuni cenovnika i sa cenama usluge za ovaj objekat, i uputio osnivaču na davanje saglasnosti. Cene usluga za ostale objekte ostaju nepromenjene. Uz Odluku Nadzornog odbora od 16. juna 2014. godine, dostavljen je i zahtev za davanje saglasnosti sa obrazloženjem, piše u obrazloženju Gradskog veća.

Pored toga, usvojen je i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Pravila Stambeno-kreditnog fonda, kao i Odluke o izmenama i dopunama o lokalnim taksama. Sve odluke su upućene Skupštini grada na razmatranje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4486
Povezane teme

Grad Subotica

jkp dimničar

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.