Komentara: 14
Pregleda: 8798

Održana 11. Pasuljijada

13.09.2014. u 20:20h
Izvor: RTV City
U Mesnoj zajednici Prozivka održana je 11. Pasuljijada, na kojoj je učestvovala 21 ekipa, što je rekordan broj do sada.
Održana 11. Pasuljijada

Prijavljene su bile mesne zajednice, grupe građana, političke partije, a mesna zajednica Prozivka je kuvala pasulj i za svoje meštane. Birala su se prva tri mesta, odnosno tri najukusnija pasulja, koje je odabrao tročlani žiri. Cilj Pasuljijade, kako kažu organizatori, nije u takmičenju, nego pre svega u druženju.

Prvo mesto, odnosno titulu najukusniji pasulj pripala je timu “Nova kuhinja” sastavljena od tri člana. Oni ističu da im je ovo prvo takmičenje na Pasuljijadi i da su presrećni što su odmah osvojili prvo mesto.

Žiri je imao težak zadatak da između 22. tanjira, odnosno 22. pasulja, izabere najbolji.

Cilj Pasuljijade, kao što kažu sami organizatori, nije samo takmičenje nego i druženje koje traje od ranih jutarnjih časova, pa tokom čitavog dana. MZ Prozivka je takođe kuvala pasulj za svoje starije meštane, tako da je dosta prozivčana došlo na ovu manifestaciju i priključilo se druženju, iako nisu direktno učestvovali na takmičenju.

Izvor: RTV City
Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014" Takmičenje u kuvanju pasulja u kotliću "Pasuljijada 2014"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 8798
Povezane teme

pasuljijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.