Komentara: 6
Pregleda: 9080

Održan upis na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Subotici

07.07.2015. u 17:48h
Izvor: RTV City
U Visokoškolskoj jedinici Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe iz Novog Sada, koja u našem gradu postoji već tri godine, juče i danas održano je prijavljivanje za upis novih studenata. Prijemni ispit održaće se u četvrtak, 9. jula, a upis učenika 16. i 17. jula.
Održan upis na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Subotici

Budući akademski građani sa kojima smo razgovarali kažu da su se za studije prava odlučili iz razloga što su im zanimljive. a za ovaj fakultet, jer je jedini akreditovan privatni fakultet u Subotici, i poseduje stručan kadar koji će ih naučiti osnovama opšteg i privrednog prava.

Imajuću u vidu da upisuju treću generaciju studenata, na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe su i više nego zadovoljni brojem novih studenata. Sedište visokoškolske jedinice trenutno je na adresi Park Ferenca Rajhla 8, a od septembra seli se u novi prostor u ulici Braće Radić 38, koji će se prostirati na 800 kvadratnih metara.

Održan upis na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Subotici

Prijave kandidata održane su juče i danas, a prijemni ispit biće održan u četvrtak, 9. jula od 9.30. Budući studenti polagaće test iz opšte kulture, čija pitanja već sada mogu naći na sajtu fakulteta. Od 200 pitanja koliko ih ukupno ima, na testu će biti postavljeno 30 identičnih.

Konačna rang lista biće objavljena 13. jula, a upis studenata 16. i 17. jula. Drugi i treći upisni rok uslediće u septembru, ali u novim prostorijama fakulteta. Sve informacije mogu se dobiti putem telefona na brojeve 554 – 635 i 521 – 128, na internet prezentaciji pravni-fakultet.info i preko facebook i tviter naloga.

Izvor: RTV City
Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Početak upisa na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 9080
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.