Komentara: 7
Pregleda: 4369

Održan svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta

01.10.2014. u 13:53h
Izvor: RTV City
Ekonomski fakultet u Subotici danas je priredio svečani prijem za 55. generaciju studenata.Oko 650 brucoša, od kojih će polovina nastavu pohađati na odeljenju u Novom Sadu, odlučilo se za neki od 8 studijskih programa koliko ih ima na osnovnim studijama.
Održan svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta

Nova akademska godina počeće i na tri akreditovana smera za 90 studenata odeljenja u Bujanovcu, a od 15. do 20. oktobra vršiće se upis na master studije, gde se očekuje oko 300 studenata na petoj godini studija.

Prema rečima brucoša, većina njih se odlučila za Ekonomski fakultet kako bi stekli odgovarajuće obrazovanje i imali prednost u odnosu na druge prilikom pronalaženja budućeg zaposlenja.

Manji broj je zainteresovan da nastavi sa edukacijom kroz specijalističke studije, dok se ostali ipak nadaju pronalaženju adekvatno plaćenog posla u struci, kako bi ipak ostali u zemlji, dok pojedini svoju budućnost vide u nekoj od zemalja Evropske unije.

Izvor: RTV City
Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta Svečani prijem za brucoše Ekonomskog fakulteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4369
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

nenad vunjak

brucoši

svečani prijem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.