Komentara: 1
Pregleda: 3326

Održan sportski dan u školi na Bikovu

19.09.2014. u 11:14h
Izvor: Subotičke novine
U okviru sportske manifestacije, pod nazivom „Nedelja školskog sporta”, učenici OŠ “Sveti Sava” imali su u juče svoj sportski dan. Za razliku od svih prethodnih, sličnih manifestacija, osnovci su ovoga puta svoja umeća u košarci, odbojci i fudbalu pokazala na terenima izdvojenog odeljenja škole na Bikovu.
Održan sportski dan u školi na Bikovu

Cilj ove manifestacije jeste promocija školskog sporta, zdravog života i rekreacije, razvoja svesti o važnosti sopstvenog zdravlja i bezbednosti, o potrebi negovanja i razvoja fizičkih sposobnosti, ali smo je mi iskoristili i za promociju sela - kaže Novica Marković, nastavnik škole “Sveti Sava”.

Učenici nižih i viših razreda odmerili su snagu u navlačenju konopca, skakanju u džakovima, fudbalu i odbojci, a imali su priliku da se upoznaju i sa nekim tradicionalnim igrama.

Manifestaciji su prisustvovali Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada i Magdolna Fehervari, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti, koji su tom prilikom izrazili zadovoljstvo što je promocija sporta organizovana u seoskoj sredini ali i nadu da će ovakvih događaja u budućnosti biti i više.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3326
Povezane teme

OŠ Sveti Sava

bikovo

sportski dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.