Komentara: 9
Pregleda: 3186

Održan sastanak mesnog odbora Veterana - UOSYU Čantavir

27.01.2015. u 15:56h
Izvor: Subotica.com
U subotu 24. januara održan je sastanak Mesnog odbora Udruzenje Ratnih Veterana “UOSYU” u Čantaviru. Sastanku je prisustovalo celo rukovodstvo mesnog odbora sa članovima i simparizerima udruženja, kao i predstavnici Gradskog odbora iz Subotice, podpredsednik Jovan Đuran i predsednik Aleksandar Panić. Takođe je kao gost bio prisutan i predsednik opštinskog odbora UOSYU, Fenjveši Nandor iz Ade.
Održan sastanak mesnog odbora Veterana - UOSYU Čantavir

Predsednik Mesnog odbora Čaba Fero je izneo stavove građana Čantavira, i veliku pažnju posvetio problemima kako ratnih veteran tako i stanovnika u selu, koji se godinama nagomilavaju a niko ih ne rešava. Na prvom mestu je bezbednost i sigurnost građana zbog učestalih krađa koje se sporo rešavaju.

Potrebno je prioritetno asvaltiranje ulice 2. Vinogradske i ulice 3. Doža, potrebno je izgraditi kanalizaciju jer selu preti opasnost od epidemije u pojedinim delovima jer se sepričke jame izlivaju usled obilnih kiša, a službe sporo reaguju. Selu su takođe potrebni domnjačari, poljočuvarske službe i kao potreba tri sela Čentavira, Višnjevca I Bačkog Dušanova da se izgradi biciklistička staza u tom potezu prvenstveno iz bezbednostnih razloga a i zbog bolje i brže komunikacije građana.

Čaba je naglasio da je Gradski odbor pripremio jedan set povlastica odnosno popusta od 5-20% na kupovinu i usluge u raznim prodavnicama, zdravstvenim ustanovama na opšte i laboratorijske preglede, apotekama, mesnim industrijama, welnes centrima, kozmetičkim i frizerskim  salonima, više škole u Beogradu, Buticima, hotelima, restoranima, auto školama, auto servisima, popusti na sve vrste goriva na pumpama od 4-5 dinara po litri i mnogo drugih benefita u vidu popusta kako na području grada Subotice tako i u celoj Vojvodini i delu Srbije. Ovi popusti se odnose prvenstveno na Veterane i članove njihove porodice, a takođe se odnosi i na naše članove simpatizere.

Udruzenje se ne zaustavlja sa radom, i dalje se trudi za bolji položaj i uslove svojih članova i poziva sve gradjane Čantavira, Subotice i okolnih sela, koji zele da se učlane i ostvare pogodnosti, da se javi u udruženje, “UOSYU” Gradski odbor Subotica, ul.Senćanski put br.20, ili na telefon 064/5483-111.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 3186
Povezane teme

ratni veterani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.