Komentara: 2
Pregleda: 2730

Održan prvi letnji turnir u odbojci na pesku

13.07.2015. u 10:37h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom bazenu u Dudovoj đumi za vikend je održan prvi turnir u odbojci na pesku koji organizuje JKP "Stadion" uz podršku Grada. Na turniru je bilo prijavljeno 5 ekipa u muškoj i 4 u ženskoj konkurenciji.
Održan prvi letnji turnir u odbojci na pesku

Letnji turnir u odbojci na pesku (dva na dva) na terenima (8x8 metara) održan je u okviru sportskog kompleksa bazena u Dudovoj šumi

Ukupni nagradni fond u iznosu od 100.000 dinara uručen je pobednicima u muškoj i ženskoj konkurenciji (po 50.000 poednicima). U konkurenciji devojaka najbolje su bile Kecman i D. Medić, dok je kod muškaraca najuspešniji bio par Čubrilo / Ivković.

U konačnom plasmanu iza Kecman i D. Medić, drugo mesto su zauzele Tatjana i Dragana Matić, treće su bile Frajtović i Anđelković. Kod mušlkaraca iz pobedničkog para Kecman i Faćol su zauzeli drugo mesto, dok su treći bili Marić i Šijacki.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2730

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

bazen u dudovoj šumi

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

odbojka na pesku

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.