Komentara: 2
Pregleda: 4873
Foto

Održan drugi koncert sećanja na Gorana Nimčevića

18.01.2013. u 16:48h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć je u kafeu Sax održan drugi koncert sećanja na tragično preminulog člana benda Perpetuum Mobile, Gorana Nimčevića. Ovom koncertu pored benda domaćina prisustvovalo je preko 20 bendova iz različitih gradova Srbije, ali i zemalja regiona, kao i solista, prijatelja i kolega. Goran Nimčević i njegov kolega Atila Kiralj tragično su nastradali 4. novembra 2011. godine.
Održan drugi koncert sećanja na Gorana Nimčevića

Veliki broj Goranovih prijatelja, poznanika, poznavala njegove muzike i uopšte njegovog rada okupilo se sinoć u Saxu kako bi uveličali ovaj memorijalni koncert na kom je nastupilo mnogo bendova.

Domaćin večeri bio je bend Perpetuum mobile, a bendovi kao što su Big bend Subotičke muzičke škole, Retro party band, Chik Noris, Ex yu bend i mnogi drugi nastupili su sa nekoliko kompozocija odajući na taj način počast preminulom Goranu Nimčeviću.

Goran Nimčević i njegov kolega Atila Kiralj poginuli su 4. novembra na Beogradskom putu kada je na korpu u kojoj su se nalazila njih dvojica naleteo kamion mađarskih registarskih tablica. Njih dvojica su izgubili život dok su snimali neophodan materijal za projekat koji su tada radili, a korpa kamiona u kojoj su se nalazili bila je izdignuta iznad Beogradskog puta.

Stranicu na kojoj smo omogućili prenos sinoćnjeg koncerta iz Saksa posetilo je oko 600 posetilaca. Program je počeo u 20 časova, a trajao je do 2 časa iza ponoći. Nadamo se da ste uživali.

Izvor: RTV Yueco
Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića Veče sećanja na Gorana Nimčevića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4873

Povezane vesti

Povezane teme

Goran Nimčević

perpetuum mobile bend

sax caffe

memorijalni koncert goran nimčević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.