Komentara: 0
Pregleda: 1888

Održan 2. turnir rukometnog prvenstva Vojvodine za pionirke

28.10.2014. u 12:58h
Izvor: Subotica.com
U nedelju je u Feketiću odigran drugi turnir (A grupe) pionirskog prvenstva Vojvodine u rukometu za devojčice. Ekipe iz subotičke opštine zabeležile su polovičan učinak. Posle dva odigrana turnira na tabeli vode ŽRK "Halas Jožef" iz Ade i ŽRK "Radnički" iz Bajmoka.
Održan 2. turnir rukometnog prvenstva Vojvodine za pionirke

Ekipa ŽRK "Mavla" iz Subotice uknjižila je prve bodove savladavši ekipu ŽRK "Vrbas" rezultatom  10:7. U drugoj utakmice subotičke devojčice poražene su od ekipe ŽRK "halas Jožef" iz Ade sa 15 : 1. Ekipa ŽRK "Radnički" iz Bajmoka u prvom susretu nedeljnog programa savladala je ekipu domaćina ŽRK "jadran" sa  14 : 4.

U derbiju grupe A  sastale su se devojčice iz Bajmoka i Ade. U tvrdoj utakmici prepunoj sudijskih grešaka prikazana je kvalitetna igra. Sudijski par je u trenucima kada se "lomio" rezultat (7:6), doneo par odluka na štetu bajmočke ekipe. Sve to uticalo je na nezadovoljstvo, kako publike tako i samih devojčica iz Bajmoka. Usledilo je par isključenja bajmočkih igračica i konfuzija u njihovim redovima što je dovelo do poraza od 10:7.

Posle dva odigrana turnira stanje na tebeli je sledeće :

  1. ŽRK "Halas Jožef", Ada (8  bodova)
  2. ŽRK "Radnički", Bajmok (6)
  3. ŽRK "Jadran", Feketić (4)
  4. ŽRK "Mavla", Subotica (2)
  5. ŽRK "Vrbas" (0)

Dve prvoplasirane ekipe, posle četiri turnira, na proleće nastavlja borbu za prvaka Vojvodine. Naredni turnir, treći po redu, na programu je 9. novembra u Adi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1888
Povezane teme

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.