Komentara: 0
Pregleda: 4165
Foto

Održan 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"

19.02.2017. u 12:58h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom bazenu u Subotici u subotu je održan 2. memorijalni susret u čast Mirka Vujkovića, vaterpolo igrača, trenera i uvaženog sportskog radnika. Ovogodišnji pobednik je ekipa Vojvodine.
Održan 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"

Pored veterana Spartaka na turniru su učestvovali Polet, Vojvodina i ekipa Bečeja koja je branila trofej. Turnir nema takmičarski karakter, ali manje ili više vremešni momci su pokazali zavidnu dozu žara i energije na čemu bi im pozavideli i mnogo mlađi. Mečevi su obilovali atraktivnim potezima i egzibicijom kako i priliči ovom tipu turnira.

Memorijal su otvorile U12 ekipe Spartaka i Spartak-Prozivke i u tom zanimljivom i nadasve rezultatski neizvesnom mečeu bolje se snašla ekipa sa Prozivke koja je pobedila sa 6:5.

Održan 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"

Od 10 časova počeli su susreti veteranskih ekipa. U prvom meču Bečej je bio bolji od Vojvodine (11:8), zatim je Vojvodina bila bolja od Poleta (13:4), Spartak je u krajnje uzbudljivom meču ipak izgubio meč od Vojvodine (8:9), dok je Bečej upisao i drugu pobedu, ovaj put protiv Poleta (4:8).

Ekipa Spartaka, za koju je igrao i Mirkov sin Damir, u poslednjem svom meču savladala je Polet (8:6), da bi u borbi za trofej Vojvodina i Bečej odigrali 7:7, ali zahvaljujući boljoj gol razlici Novosađani su sačuvali prvo mesto.

Održan 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"

Turnir u sećanje na vrsnog sportistu i trenera, koji organizuju veterani Vaterpolo kluba "Spartak" još jednom je opravdao očekivanja, a učesnici su sa velikim zadovoljstvom u opuštenoj atmosferi nastavili druženje u jednom subotičkom ugostiteljskom objektu.

Izvor: Subotica.com
2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković" 2. memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4165
Povezane teme

mirko vujković

memorijalni turnir mirko vujković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.